Grindiniai liukai ir grindinės dėžutės idealiam elektros srovės ir duomenų perdavimui

UDHOME užtikrina maitinimą ir duomenų bei multimedijos turinio perdavimą ten, kur reikia. Grindiniai liukaiir grindinės dėžutės UDHOME montuojami tiesiai ant betoninių grindų arba išlyginamojo grindų sluoksnio ir prijungiami prie lanksčių instaliacinių vamzdžių – paprasčiau nebūna. Dėl savo elegantiškos, nepastebimos besiūlės konstrukcijos UDHOME grindiniai liukai ir grindinės dėžutės puikiai prisitaiko prie interjero dizaino. Kai atlenkiamas dangtelis uždarytas, matomas tik aukštos kokybės žalvario arba gryno nerūdijančiojo plieno paviršiai. Be to, grindiniai liukai ir grindinės dėžutės dėl jų tvirtos konstrukcijos yra atsparūs įprastoms gyvenamųjų, biuro ar administracinių patalpų apkrovoms.

Grindinės dėžutės UDHOME4 ir UDHOME9 – idealus sprendimas sausai valomoms grindims, užtikrinantis naudojamų komponentų įvairovę. Grindinėse dėžutėse yra daug erdvės elektros energijos, duomenų ir multimedijos lizdams. Grindiniuose liukuose UDHOME2, kurių matmenys 140 x 140 mm, puikia dera elegantiška išvaizda ir funkcionalumas.

Grindinės dėžutės pasižymi maksimaliu lankstumu

Siekiant maksimalaus lankstumo, pageidaujant grindiniai liukai ir grindinės dėžutės gali gali būti tiekiami sukomplektuoti su elektros energijos, duomenų ir multimedijos komponentais iš gausaus OBO „Modul 45“ asortimento. Tačiau taip pat galima naudoti įprastinius kitų gamintojų įrenginius.

„Modul 45“ serijos kištukiniai lizdai, duomenų perdavimo ir multimedijos įrenginiai montuojami lengvai ir greitai be įrankių. Dėl standartinių 45x45 mm matmenų ir daugybės variantų sistema gali būti naudojama labai įvairiapusiškai. Tai apima HDMI, USB ir audio jungtis. Dėl kompaktiškos konstrukcijos UDHOME grindiniams liukams ir grindinėms dėžutėms reikia žymiai mažiau vietos nei kitiems grindiniams liukams ir grindinėms dėžutėms. Taip pat daug paprasčiau privesti kabelius ir laidus: jie iki UDHOME tiesiami tiesiog išlyginamajame grindų sluoksnyje įrengtuose įprastuose kabeliniuose vamzdžiuose. Lengvai pasiekiamomais aukščio reguliavimo varžtais grindinių liukų ir grindinių dėžučių viršutinės dalys gali būti nesunkiai sureguliuotos pagal grindų dangos viršutinę briauną. Papildomos paaukštinimo dalys leidžia montuoti ir pagilintose grindyse.

Vandeniui atsparus grindinis liukas UDHOME2 gali būti naudojamas ir šlapiai valomose grindyse

Grindinis liukas UDHOME2 išsiskiria įprasta įvairove ir gali būti trijų skirtingų rūšių: su nerūdijančiojo plieno dangteliu, su įgylinimu grindų dangos fragmentui ir su tubusu. Grindinės instaliacinės dėžutės su tubusu išskirtinė savybė – IP65 apsaugos klasė, todėl ji tinka ir šlapiai valomoms tuščiavidurėms grindims bei grindims su išlygynamuoju sluoksniui. Tubusas saugo instaliacinę erdvę nuo vandens patekimo.

Be to, vandeniui nepralaidžioje grindinėje instaliacinėje dėžutėje iš anksto įrengti du „Modul 45“ serijos lizdai ir taip pat gali būti įrengti du papildomi duomenų perdavimo įrangos moduliai. Prie aštuonių iš anksto išpjautų įvadų angų (M25) lengvai prijungiami lankstūs montavimo vamzdžiai. Viršutinę dalį galima sureguliuoti keturiais reguliuojamais varžtais pagal grindų dangos viršutinę briauną. Esant aukštesnėms grindų konstrukcijoms galima sumontuoti paaukštinimą, kurio papildomo aukščio diapazonas yra apie 10–60 mm.

UDHOME4 – nerūdijančiojo plieno grindinė dėžutė, kai reikia daugiau įvairovės

UDHOME4 grindinės dėžutės užtikrina maksimalų lankstumą ir jose galima įrengti kištukinius lizdus, duomenų jungčių modulius ar multimedijos jungtis. Komponentai gali būti montuojami dviem būdais ir galima prisiderinti prie taikomų reikalavimų: montuoti šeši prietaisus su dviem „Modul 45“ irenginių laikikliais arba montuoti iki keturių standartinės instaliacijos prietaisų su dviem žiediniais laikikliais. Grindinės dėžutės UDHOME4 taip pat išsiskiria ir savo dizainu. Gražios formos tinka net prie išskirtinio interjero. Matoma tik metalinė briauna ir kabelio išvadas. Grindinė dėžutė gali būti iš žalvario arba nerūdijančiojo plieno. Dėl iki 30 mm siekiančio aukščio reguliavimo intervalo aukštį galima nustatyti pagal paruoštų grindų aukštį.

Prabangi, galinga ir paruošta įmontuoti į išlyginamąjį grindų sluoksnį – tai grindinė dėžutė UDHOME9

UDHOME9 – tai didžiausios UDHOME serijos grindinės dėžutės. Tai lakoniško dizaino ir universalaus naudojimo derinys. Grindinės dėžutės UDHOME9 suteikia daug vietos duomenų ir multimedijos įrangai. UDHOME9 grindinėse dėžutėse galima įrengti 9 standartinės instaliacijos prietaisus arba iki 12 „Modul 45“ serijos komponentų. Grindinės dėžutės ne tik gali sutalpinti daug komponentų, bet ir išsiskiria prabangia išvaizda – jos gali būti iš nerūdijančiojo plieno ir žalvario.

OBO grindiniai dėžutės Milano Pietà Rondanini muziejuje

Reikšmingas UDHOME serijos grindinių dėžučių pasirodymas: Milano Pietá Rondanini muziejuje jie padeda išryškinti Mikelandželo šedevrą ir kartu su OKB kanalais užtikrina nepastebimą ir lankstų elektros srovės tiekimą Pietá Rondanini muziejuje. Jėzų ir Mariją vaizduojant skulptūra yra paskutinis ir nebaigtas Mikelandželo kūrinys. Kad būtų galima tiekti elektros srovę kuo arčiau skulptūros, patalpos parketinėje grindų dangoje įrengti kompaktiškos UDHOME grindinės dėžutės. Grindų dangoje matomos dalys pagamintos iš nerūdijančiojo plieno ir puikiai prisiderina prie esamos muziejaus aplinkos. Derinyje su OBO kanalais šie OBO gaminiai atitiko visus istorinių patalpų projektavimui ir įrengimui keliamus reikalavimus. Sužinokite daugiau apie OBO grindinių instaliacinių dėžučių naudojimą Milano muziejuje.

Filmukas apie grindinių instaliacinių liukų ir grindinių dėžučių UDHOME montavimą

Nauja grindinė instaliacinė dėžė UDHOME2

Filmukas apie UDHOME2 montavimą